«Καμία ανησυχία για τα δημοτικά ραδιόφωνα», διαβεβαιώνει ο Ν.Παππάς

«Καμία ανησυχία για τα δημοτικά ραδιόφωνα», διαβεβαιώνει ο Ν.Παππάς

630
SHARE

Καθησυχαστικός για το μέλλον των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στο περιθώριο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Παππάς τόνισε πως έχει ξεκινήσει η μετάβαση στο ψηφιακό ραδιόφωνο, η οποία, όπως σημείωσε,«θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα, τόσο για το όριο της ακτινοβολίας, όσο και για την χωρητικότητα και την ποιότητα των ραδιοφωνικών σταθμών».

«Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τη λειτουργία 1300 ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την ελληνική περιφέρεια», σημείωσε ο κ. Παππάς ενώ υπογράμμισε πως δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία, ειδικά για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, «οι οποίοι έχουν ειδικό κοινωνικό ρόλο, διαθέτουν πρόγραμμα και δημιουργούν θέσεις απασχόλησης».

Σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, μετά και την αποσφράγιση των φακέλων, ο κ. Παππάς δήλωσε πως μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των οικονομικών στοιχείων των υποψηφίων, το ΕΣΡ θα εκκινήσει τις διαδικασίες για τη χορήγηση των αδειών, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει χρονικά πότε θα γίνει αυτό.

LEAVE A REPLY