Καμμένος εναντίον Καμμένου: Νέο δεξιό κόμμα από τους Δημήτρη Καμμένο και Παναγιώτη...

Καμμένος εναντίον Καμμένου: Νέο δεξιό κόμμα από τους Δημήτρη Καμμένο και Παναγιώτη Μπαλτάκο

500
SHARE

Τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας προανήγγειλαν με κοινή δήλωσή τους ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος και το πρώην στέλεχος της Ν.Δ., Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Σκοπός του δεξιού κόμματος είναι, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, “η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας”

Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και γενικός γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος,  οι οποίοι αναφέρουν επίσης στην κοινή ανακοίνωσή τους: “Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση  του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού. Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας. Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας. Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το “Μακεδονία ξακουστή”.  Και παρά δύναμιν τολμηταί”.

LEAVE A REPLY