Καστοριά: 123 εκθέτες από 13 χώρες στην 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας

Καστοριά: 123 εκθέτες από 13 χώρες στην 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας

909
SHARE

Πεδίο σημαντικών εμπορικών συναλλαγών και νέων συνεργασιών θα αποτελέσει και φέτος η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς (3-6 Μαΐου 2018), ο εκθεσιακός χώρος της οποίας ήδη έχει υπερκαλυφθεί με τη συμμετοχή 123 Εκθετών που εκπροσωπούν τις μεγαλύτερες και πλέον δυναμικές επιχειρήσεις γούνας από 13 διαφορετικές χώρες.

Αυξημένο είναι και το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών οι οποίοι έχουν ήδη εγγραφεί για την έκδοση καρτών εισόδου. Προέρχονται δε από 26 χώρες του εξωτερικού, ανάμεσά τους οι παραδοσιακές αγορές γούνας, Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία Ευρώπη και Αμερική, αλλά και νέοι αγοραστές από Ιαπωνία, Μογγολία, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Σρι Λάνκα, ενώ δεν λείπει και η Κίνα.
Σημαντική θα είναι και η παρουσία μίας μεγάλης Κορεάτικης αποστολής την οποία διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς σε συνεργασία με το Enterprise Greece και το γραφείο ΟΕΥ της πρεσβείας της Ελλάδος στη Σεούλ.

Για τη διευκόλυνση των εμπορικών επισκεπτών, έχουν προγραμματιστεί και φέτος πτήσεις charter στο αεροδρόμιο της Καστοριάς, στο πλαίσιο της συνέχισης των προσπαθειών του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς για αξιοποίηση των υποδομών της περιοχής μας.

Την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας, η οποία δίνει σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες σε Εκθέτες και επισκέπτες, συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στηρίζεται από τα μεγαλύτερα Διεθνή Δημοπρατήρια Γούνας

LEAVE A REPLY