Friday , 29 March 2024

Κατάμεστο το εκλογικό κέντρο της Έλενας Ρουσάκη στην Πυλαία για τον εγκαινιασμό του

Πλημμύρισε κόσμο η οδός Προφήτη Ηλία στην Πυλαία για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης της υποψήφιας δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη Έλενας Ρουσάκη ” Σύγχρονος Δήμος”. Ο χώρος γέμισε φίλους της υποψήφιας δημάρχου και του συνδυασμού, ενώ το κέντρο ήταν κατάμεστο με την Έλενα Ρουσάκη να έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους, να γνωριστεί με κάποιους και μέσα σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης να στείλει μήνυμα ανατροπής για τις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Όπως τόνισε στην ομιλία της “εγκαινιάζουμε σήμερα έναν χώρο που επιθυμούμε μέχρι τις εκλογές να είναι γεμάτος ζωή, να στείλει το μήνυμα της ανατροπής και τις προσπάθειας που καταβάλουμε για έναν καλύτερο δήμο για εμάς και τα παιδιά μας.
Την 26η Μαϊου δεν ψηφίζουμε απλά για δήμαρχο ψηφίσουμε για τον άνθρωπο που θα ρυθμίζει τα θέματα της καθημερινότητας μας και αναλόγως της διάθεσης, της ικανότητας, αλλά και του τρόπου σκέψεις του θα έχουμε όλοι μας μια καλύτερη ποιότητα ζωής η χειρότερη. Εμείς δεν λέμε ψηφίστε μας για να σας λύσουμε όλα τα προβλήματα, εμείς λέμε ψηφίστε μας για να προσπαθήσουμε όλοι μαζι. Έχουμε τις ιδέες, έχουμε τη γνώση και κυρίως έχουμε την διάθεση για να βάλουμε τα θεμέλια μιας νοοτροπίας στη δημοτική αρχή πιο κοντά στον άνθρωπο”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *