Wednesday , 24 April 2024

«Κατηγορώ» ΟΑΣΘ κατά Ταχιάου για την αντίθεση του στη δωρεάν μετακίνηση ανέργων

Αίσθηση προκαλεί η εναντίωση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου στη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με λεωφορεία του  ΟΑΣΘ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Οργανισμού, μετά τη συνάντηση που είχε ο κ. Ταχιάος με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Σάββα Παναγιωτίδη αποδίδει μεταξύ άλλων στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης την θέση «ότι οι επόμενοι που θα έρθουν, εννοώντας τη ΝΔ, θα ‘κυνηγήσουν’ τον υπουργό κ. Σπίρτζη και τη σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ γιατί επιτρέπει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων συμπολιτών μας και έτσι υπάρχει απώλεια εσόδων για το δημόσιο».

«Προφανώς ενοχλεί τη νεοφιλελεύθερη αντίληψή του η δωρεάν μετακίνηση των ανέργων συμπολιτών μας, όπως και η προσπάθεια που καταβάλλει η σημερινή διοίκηση για την εκκαθάριση του παλιού αμαρτωλού ΟΑΣΘ και τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση ενώ σημειώνεται πως «η άποψη του κ. Ταχιάου για επαναφορά των ιδιωτών στον ΟΑΣΘ έρχεται να προστεθεί στη γενικότερη αντίληψη που έχει για παραχώρηση υπηρεσιών του δήμου (π.χ. καθαριότητα) σε ιδιώτες».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *