Κλειστά αύριο τα σχολεία σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης-Κλειστά και τα...

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης-Κλειστά και τα Δικαστήρια

453
SHARE

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία και των 14 Δήμων στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης βάσει σχετικής απόφασης που εξέδωσε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου. Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, επίσης, και τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, κατόπιν συνεννόησης της διευθύνουσας το Εφετείο Θεσσαλονίκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με το υπουργείο Δικαιοσύνης-εξαιρείται η εκδίκαση υποθέσεων κακουργημάτων με κατηγορούμενο, προσωρινά κρατούμενο που έχει μεταχθεί.

Ειδικότερα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου της αντιπεριφέρειας,  «με την υπ’ αρ. πρωτ. ΟΙΚ. 29/ 9-1-2019 απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Βούλας Πατουλίδου, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης (νομού Θεσσαλονίκης) θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή και ιδιαιτέρως των χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός), ειδικά τις πρωινές ώρες». Διευκρινίζεται μάλιστα πως η απόφαση αναλόγως των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στη συνέχεια θα επαναπροσδιοριστεί.

Νωρίτερα, εξέδωσαν ανακοινώσεις οι περισσότεροι Δήμοι της περιφερειακής ενότητας, γνωστοποιώντας από μόνοι τους πως θα κρατήσουν αύριο κλειστά τα σχολεία των περιοχών τους και τους παιδικούς σταθμούς.

Προβλήματα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

Λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο αεροδρόμιο  της Θεσσαλονίκης η Fraport Greece με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα συστήνει προς το επιβατικό κοινό, που προγραμματίζει τις επόμενες ώρες να μετακινηθεί αεροπορικώς από και προς την Θεσσαλονίκη να  ενημερώνονται για τον προγραμματισμό των πτήσεων είτε επικοινωνώντας  με την αεροπορική τους εταιρεία ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, είτε από την επίσημη ιστοσελίδα του Αεροδρομίου www.skg-airport.gr. O εκχιονισμός στους διαδρόμους, τροχόδρομους και χώρο στάθμευσης των αεροσκαφών συνεχίζεται – όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση – κανονικά και η Fraport Greece ευχαριστεί τους επιβάτες για την κατανόηση τους.

LEAVE A REPLY