Thursday , 28 March 2024

Κλειστή η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, λόγω παρέλασης

Σε νέο τεστ… υπομονής θα υποβληθούν σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου οι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη, λόγω των περιοριστικών μέτρων που θα ισχύσουν στην κυκλοφορία, με αφορμή τη διεξαγωγή της  γενικής δοκιμαστικής παρέλασης των μηχανοκίνητων τμημάτων. 

Ειδικότερα, από τις 7.30 το πρωί ως και τις τέσσερις το μεσημέρι, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα της από τη νέα αερογέφυρα της Θέρμης (οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι και την αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται για όσους κινούνται από τη Θεσσαλονίκη προς τα Νέα Μουδανιά, μέσω της  εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, νέα αερογέφυρα Θέρμης, οδός Προφήτη Ηλία, επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν. Ρυσίου, προς Νέο Ρύσιο  και αερογέφυρα Νέου Ρυσίου.

Όσοι θα κινηθούν από τα Νέα Μουδανιά προς τη Θεσσαλονίκη, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών, αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν. Ρύσιο, επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, οδός Προφήτη Ηλία, νέα αερογέφυρα Θέρμης και εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Ν .Μουδανιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *