Κλειστός(!) ο σταθμός «Σιντριβάνι» του μετρό, μετά την επίσκεψη Τσίπρα-Τι καταγγέλλουν πολίτες...

Κλειστός(!) ο σταθμός «Σιντριβάνι» του μετρό, μετά την επίσκεψη Τσίπρα-Τι καταγγέλλουν πολίτες που «έφαγαν πόρτα»

885
SHARE

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους επισκέφτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τον πρώτο ολοκληρωμένο σταθμό «Σιντριβάνι» του μετρό Θεσσαλονίκης.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο σταθμός «Σιντριβάνι» έκλεισε(!) για το κοινό.

«Επισκέφτηκα τον σταθμό για  να παρακολουθήσω την θεατρική παράσταση που επρόκειτο να δώσει ομάδα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ), η οποία εκ των υστέρων έμαθα ότι αναβλήθηκε, λόγω απεργίας των ηθοποιών», δήλωσε δημότης ενώ εξέφρασε και την έντονη δυσφορία της για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να περιηγηθεί στον σταθμό.

«Τουλάχιστον θα έπρεπε να μας ενημερώσουν έγκαιρα και να μην ταλαιπωρηθούμε άσκοπα», σημείωσε πολίτης.

«Θα κάνω στο 100% πράξη τις υποσχέσεις μου»

Με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στον σταθμό «Σιντριβάνι», ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός άφησε αιχμές σχετικά με την ετοιμότητα του συγκεκριμένου έργου.

«Στην πολιτική μου καριέρα εγκαινίασα πολλά και σημαντικά έργα. Πάντοτε όταν ήταν άμεσα παραδοτέα για χρήση στους πολίτες. Αυτό είναι το καθήκον μου ως πολιτικός. Να κάνω στο 100% πράξη τις υποσχέσεις μου. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω εφόσον με επιλέξουν οι δημότες της Θεσσαλονίκης. Αυτό δικαιούνται και αυτό αξίζουν. Τίποτα λιγότερα», τονίζει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο κ.Ορφανός.

LEAVE A REPLY