Κοινό «μέτωπο» δήμου Θεσσαλονίκης-ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την πάταξη...

Κοινό «μέτωπο» δήμου Θεσσαλονίκης-ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την πάταξη του παραεμπορίου, προτείνει ο Γ.Ορφανός

525
SHARE

Την ανάγκη συνεργασίας του δήμου Θεσσαλονίκης με την ΕΛ.ΑΣ για την ευταξία της πόλης, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Ορφανός στη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, Φώτη Δομζαρίδη.

Στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, παρουσία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, ταξίαρχου ε.α, Γιώργου Σουρβίνου, ο κ. Ορφανός επικεντρώθηκε για ακόμη μία φορά στο θέμα του παραεμπορίου το οποίο σημειώνει αυξητικές τάσεις ενώ ενημερώθηκε από τον κ. Δομζαρίδη και για τα πρόσφατα στοιχεία που αφορούν την εγκληματικότητα.

«Είναι φανερό ότι η συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι προαπαιτούμενο ώστε να λυθούν τα θέματα του κυκλοφοριακού, του παράνομου εμπορίου και φυσικά της ασφάλειας των πολιτών. Σε αυτό συμφωνήσαμε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης. Δεσμευθήκαμε να είμαστε ανοικτοί στη συνεργασία αυτή και θα το κάνουμε και πράξη», δήλωσε ο κ. Ορφανός, αμέσως μετά τη συνάντηση ενώ σημείωσε πως η σχέση της ΕΛ.ΑΣ. με τον πολίτη έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό και αυτό οφείλεται στην αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας.

LEAVE A REPLY