Κυριάκος Μητσοτάκης: “Ο κ.Τσίπρας έχει κουραστεί και έχει κουράσει, έχει τελειώσει πια”

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Ο κ.Τσίπρας έχει κουραστεί και έχει κουράσει, έχει τελειώσει πια”

482
SHARE

Το μήνυμα ότι “ο κ. Τσίπρας έχει κουραστεί και έχει κουράσει ο ίδιος, έχει τελειώσει πια, ουσιαστικά, πολιτικά κι έχει κάνει ήδη αρκετή ζημιά στη χώρα, για να μένει κι άλλο» απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία στην Πολιτική Ακαδημία Στελεχών του κόμματος σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τον ίδιο, “έχουμε μπροστά μας μια σκληρή προεκλογική περίοδο. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, δεν ξέρω πότε θα γίνουν οι εκλογές, εύχομαι να γίνουν μια ώρα αρχύτερα κι έχουμε πει πολλές φορές πως κάθε μέρα που μένει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ζημιά στον τόπο”  και τόνισε πως ο στόχος του για τις εκλογές δεν είναι μόνο μια κομματική, αλλά και μια πολιτική και ιδεολογική επικράτηση. “Δεν θέλουμε απλά να κερδίσουμε επειδή ο κόσμος έχει κουραστεί και προδοθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Θέλω να κερδίσουμε, γιατί οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν και πάλι. Και σε ένα περιβάλλον γενικευμένης καχυποψίας αυτό δεν είναι απλή υπόθεση”, πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ εξήρε τη σημασία της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της ΝΔ, που ίδρυσε ο ίδιος όταν εξελέγη πρόεδρος του κόμματος και επε΄σημανε ότι «η μεταφορά του πολιτικού μας λόγου από τα στελέχη πρώτης γραμμής έχει τεράστια σημασία. Ειδικά σε μια εποχή όπου τα μηνύματα είναι συγκεχυμένα και όπου ο πολιτικός μας αντίπαλος επενδύει συνειδητά σε μία εκστρατεία παραπληροφόρησης».

LEAVE A REPLY