Thursday , 28 March 2024

Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν αποκλείεται»

Κάλεσμα για συγκλίσεις και συνεργασίες προς τους συμβούλους όλων των παρατάξεων που εκλέγονται στο νέο δημοτικό συμβούλιο απηύθυνε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της TV100.

«Κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν αποκλείεται», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, υπογραμμίζοντας ότι τα προβλήματα είναι πολλά και είναι επιβεβλημένο να επικρατήσει η λογική των συναινέσεων.

Συνάντηση με Μπουτάρη-Ορφανό

Εξάλλου, στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης ο  κ. Ζέρβας θα περάσει το κατώφλι του δημαρχιακού μεγάρου και θα έχει συνάντηση με τον απερχόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. 

Μάλιστα σε αυτή την πρώτη συνάντησή του με τον Γιάννη Μπουτάρη ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν θα προσέλθει μόνος.

Μέσα σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς, θα έχει δίπλα του τρεις εκ των συνυποψηφίων του στον πρώτο γύρο των εκλογών, τον επικεφαλής του συνδυασμού «Συνέργεια Πρώτα η Πόλη μας», Χάρη Αηδονόπουλο, τον επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά», Μάκη Κυριζίδη και τον επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Πρώτη», Πέτρο Λεκάκη.

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θα έχει αύριο συνάντηση με τον επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργο Ορφανό ώστε να διερευνηθούν τα πεδία πιθανών συνεργασιών και συγκλίσεων. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *