Friday , 29 March 2024

Κωνσταντίνος Ζέρβας: “Όλα όσα συζητούνται στην πόλη εδώ και χρόνια, πρέπει επιτέλους να μπουν στις ράγες της υλοποίησης”

Μεγάλο στοίχημα χαρακτήρισε για τη Θεσσαλονίκη τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι ότι όλα όσα συζητούνται στην πόλη εδώ και χρόνια, πρέπει επιτέλους να μπουν στις ράγες της υλοποίησης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα των προβληματικών αστικών συγκοινωνιών, της μη ολοκλήρωσης του Μετρό και του ζητήματος με τον σταθμό Βενιζέλου ενώ έδωσε μεγάλη έμφαση στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η νέα δημοτική αρχή στα πεδία της καθαριότητας και του φωτισμού.

Απευθυνόμενος στα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕΘ, τόνισε πως το λιμάνι της Θεσσαλονίκης απαιτείται να αποκτήσει σύγχρονες οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις, δήλωσε ότι συμφωνεί με την ανάπλαση της ΔΕΘ ενώ για τα ζητήματα του πολιτισμού τάχθηκε υπέρ της βελτίωσης της αξιοποίησης των κονδυλίων που δαπανά κάθε χρόνο ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Γιάννης Μασούτης επισήμανε πως απαιτείται συνεργασία όλων των φορέων προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της πόλης.

Στο πεδίο της τουριστικής ανάπτυξης αλλά και των μεγάλων παρεμβάσεων στην πόλη, όπως είναι η ανάπλαση της ΔΕΘ και η αξιοποίηση του ακινήτου του Γ’ Σ.Σ., ο κ.Μασούτης υπογράμμισε πως το ΕΒΕΘ είναι έτοιμο να υποστηρίξει όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες που θα υλοποιηθούν από τον δήμαρχο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *