«Κόντρα» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

«Κόντρα» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

436
SHARE

Πολιτικές αντεγκλήσεις προκαλούν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο «Αλεξάνδρειο μέλαθρο».

Την αρχή έκανε η υπουργός Προστασίας του πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία στο περιθώριο παρουσίασης του νέου επιχειρησιακού προγράμματος της ΕΛ.ΑΣ. με την επωνυμία «Περσέας» στη Θεσσαλονίκη, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι με την σιγή ιχθύος που τηρεί, στηρίζει εμμέσως τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του πρωθυπουργού.

«Θεωρώ ότι κάποιοι δεν υποκινούν ευθέως αλλά στηρίζουν πλαγίως τέτοιου είδους συγκεντρώσεις»,δήλωσε η κα Γεροβασίλη.

Στην υπουργό Προστασίας του πολίτη, απάντησε ο υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη υπεύθυνα»,Νίκος Ταχιάος.

Με ανάρτηση στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ταχιάος τονίζει, μεταξύ άλλων, πως «αν επαναληφθεί η εικόνα του τελευταίου συλλαλητηρίου, δεν θα πρόκειται για επιχειρησιακή ανεπάρκεια της αστυνομίας την οποία καθόλου δεν έχουν μέχρι σήμερα διστάσει να εκθέσουν αλλά για συνειδητή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ».   

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, η οποία, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει «κομματική (αντι)εκδήλωση» (σ.σ. στο 12ο συνέδριο της ΝΔ) την ομιλία του πρωθυπουργού στο «Αλεξάνδρειο μέλαθρο».

LEAVE A REPLY