Κ.Γιουτίκας: “Χαμηλά η μπάλα”

Κ.Γιουτίκας: “Χαμηλά η μπάλα”

634
SHARE
????????????????????????????????????

Ένα χαλαρό δείπνο για δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης παρέθεσε ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Γιουτίκας σε γνωστό εστιατόριο των ανατολικών συνοικιών της πόλης.
Ο κ.Γιουτίκας εμφανώς με καλή διάθεση, αλλά χωρίς να επιθυμεί η κουβέντα να περιοριστεί σε αυτοδιοικητικά και θέματα της προεκλογικής περιόδου, αντάλλαξε απόψεις για το ποδόσφαιρο, χωρίς να μπορεί να αποφύγει όμως κάποια αναφορά, στο τοπίο που διαμορφώνεται πριν τις εκλογές, καθώς ήταν νωπή και η ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό μέσο twitter, της υποψηφιότητας Γιαννούλη για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο αντιπεριφερειάρχης ερωτώμενος κατά πόσο θεωρεί σίγουρη τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου (άλλωστε ο συνδυασμός του νυν περιφερειάρχης Απόστολου Τζιτζικώστα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επικράτηση) εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος τονίζοντας που υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και πολύ δουλειά να γίνει και δηλώνοντας χαρακτηριστικά “χαμηλά τη μπάλα” και πως στην πολιτική και μια εκλογική αναμέτρηση τίποτε δεν είναι σίγουρο.
Όσων αφορά το πρόσωπο του Χρήστου Γιαννούλη που θα δώσει τη μάχη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως εκλεκτός του κυβερνώντος κόμματος ο Κώστας Γιουτίκας υπογράμμισε πως ” σίγουρα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για κάθε υποψηφιότητα που θα διεκδικήσει τη ΠΚΜ ειδικά εάν έχει και τη στήριξη ενός κόμματος εξουσίας όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ” προσθέτοντας πως ” εξίσου μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για τα υπόλοιπα πρόσωπα, μέχρι να συμπληρωθεί το πάζλ των υποψηφιοτήτων και αυτών που επιθυμούν να αναλάβουν τη διοίκηση της περιφέρειας”.
Ειδικά για τον κ. Γιαννούλη ο αντιπεριφερειάρχης δεν έκανε κάποια ιδιαίτερη δήλωση, προτίμησε να μάθει τις δημοσιογραφικές εκτιμήσεις, σχολιάζοντας ωστόσο πως “κάθε υποψηφιότητα είναι καλοδεχούμενη”.

LEAVE A REPLY