Κ.Δέρβος: ” Πρέπει να συνθλίψουμε τις δυνάμεις του ευρωσκεπτικισμού”

Κ.Δέρβος: ” Πρέπει να συνθλίψουμε τις δυνάμεις του ευρωσκεπτικισμού”

503
SHARE

Για το διακύβευμα των ευρωπαϊκών εκλογών του ερχόμενου Μαϊου, μίλησε στην εκπομπή “AGENDA Της Ημέρας” ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Δέρβος. Ο κ Δέρβος εμφανίστηκε κατ’ αρχήν βέβαιος, για την άνετη επικράτηση της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοίπων κομμάτων στις εκλογές όπου θα επιλέξουμε τους εκπροσώπους της χώρας μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Όσων αφορά το διακύβευμα ο κ Δέρβος τόνισε ” τα διακυβεύματα που προκύπτουν για εμένα είναι να δοθεί μια ηχηρή απάντηση απέναντι στο λαϊκισμό από τις φωνές της κοινής λογικής. Πρέπει να συνθλίψουν τις δυνάμεις του ευρωσκεπτικισμού, που υπάρχουν ακόμη και μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Η αλήθεια είναι πως μετά την ημέρα των ευρωεκλογών πρέπει να δουλέψουμε από κοινού, να αναστηλώσουμε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Πρέπει να πάνε πραγματικοί εργάτες να το αναστηλώσουν”.

Επίσης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής πρόσθεσε “χρειάζεται ριζική ανακαίνιση έτσι ώστε να ακούγονται παραπάνω οι φωνές των κρατών μελών. Να μην είναι μόνον εκτελεστικές οι εθνικές κυβερνήσεις αλλά συμμέτοχες στη λήψη αποφάσεων και βέβαια να αναβαθμιστεί και ο ρόλος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου”.

LEAVE A REPLY