Κ.Μητσοτάκης: Αμφιβάλλω αν ο κ.Τσίπρας γνωρίζει τα Μυστικά του Βάλτου…

Κ.Μητσοτάκης: Αμφιβάλλω αν ο κ.Τσίπρας γνωρίζει τα Μυστικά του Βάλτου…

484
SHARE

Σκωπτικά σχόλια για τον ισχυρισμό του Αλέξη Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε τη Μακεδονία έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του σήμερα κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του 12ου συνεδρίου του κόμματος και τόνισε ότι”η Ν.Δ στέκεται απέναντι στην εθνική υποχώρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών”. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι 
ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα οδηγήσει τη ΝΔ στην επικείμενη μάχη των ευρωεκλογών, ενώ κάλεσε τον Λευτέρη Αυγενάκη να παραμείνει στη θέση του γραμματέα του κόμματος και προανήγγειλε ότι στις 10 Ιανουαρίου, ακριβώς τρία χρόνια από την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, θα ανακοινώσει δεκάδες νέους υποψηφίους.

“Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος. Και καθώς βλέπει το φάσμα της ήττας να πλανάται πάνω από το Μαξίμου γίνεται ολοένα και πιο νευρικός. Δεν θα ασχοληθώ, ωστόσο, περισσότερο με τα νέα παραμύθια του. Θα τον αφήσω να βυθιστεί στον ίδιο του τον βάλτο. Γιατί τα Μυστικά του Βάλτου της Πηνελόπης Δέλτα αμφιβάλλω αν τα γνωρίζει.  Αν ήταν λίγο πιο εξοικειωμένος με την ιστορία της πατρίδας μας, με τους αγώνες που έκαναν την Μακεδονία ελληνική και την Ελλάδα αυτή που είναι σήμερα, δεν θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη να μας πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε την Μακεδονία», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: “Κύριε Τσίπρα, δεν σώσατε καμία Μακεδονία. Το μόνο που κάνατε είναι να δώσετε Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα στους γείτονες μας. Είπατε ναι εκεί που όλοι οι άλλοι είχαν το σθένος να πουν όχι. Και βάλατε την μεγάλη πλειονότητα της κοινωνίας απέναντί σας για να εξασφαλίσετε κάποια ψήγματα από τη ρημαγμένη αξιοπιστία σας. Σταματήστε να προσβάλλετε τους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες. Σταματήστε να χαρακτηρίζετε ακροδεξιό και εθνικιστή όποιον διαφωνεί με την πολιτική σας”.

Τα “πυρά” του κ.Μητσοτάκη συγκέντρωσε η Κυβέρνηση και για την πορεία της οικονομίας, τονίζοντας ότι επέβαλε σειρά νέων φόρων, αύξησε τη δαπάνη της μισθοδοσίας κατά δύο δισεκατ. ευρώ, και ότι το κράτος μεγάλωσε, χωρίς όμως να γίνει καλύτερο.

 «Σύνθημα μας είναι λιγότεροι φόροι, έκρηξη επενδύσεων και νέες δουλειές”, τόνισε ο κ.Μητσοτάκης για τη ΝΔ, υποσχόμενος ότι θα προχωρήσει σε διπλή αύξηση του κατώτατου μισθού σε σχέση με το ΑΕΠ.

LEAVE A REPLY