Κ.Μητσοτάκης από Βέροια: “Καμία Περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ”- Καμπάνια από Κυβέρνηση ΝΔ και...

Κ.Μητσοτάκης από Βέροια: “Καμία Περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ”- Καμπάνια από Κυβέρνηση ΝΔ και ΠΚΜ για τα μακεδονικά προϊόντα και σήματα

371
SHARE

Πρόσκληση να στηρίξουν τη ΝΔ στις ευρωεκλογές, όπως επίσης και στις Περιφερειακές εκλογές απηύθυνε προς τους ψηφοφόρους σήμερα από τη Βέροια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ άσκησε για μια ακόμη φορά κριτική στην Κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

“Το μήνυμα είναι ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για πολιτική αλλαγή. Οι ευρωεκλογές είναι ένα μεγάλο δημοψήφισμα. Να μην πάει ούτε μια ψήφος χαμένη” , τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ όσον αφορά τις Περιφερειακές εκλογές ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα τονίζοντας ότι και οι Περιφέρειες στέλνουν πολιτικά μηνύματα. “Καμιά περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ” πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε επίσης ο κ.Μητσοτάκης στη Συμφωνία των Πρεσπών: “Αγωνιστήκαμε για να μην περάσει η συμφωνία και προειδοποιήσαμε λέγοντας ότι η συμφωνία δημιουργεί τετελεσμένα. Εμείς .θα αμβλύνουμε τις επιπτώσεις της Συμφωνίας”.

Στν κατεύθυνση αυτή ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα συνεργαστεί με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην υλοποίηση μιας διεθνούς καμπάνιας για την άμβλυνση των επιτώσεων της Συμφωνίας των Πρεσπών για τα μακεδονικά προϊόντα και τρην ανάδειξη της εληνικότητας της Μκεδονίας. “Θα δουλέψουμε μαζί με την Περιφέρεια σε μία μεγάλη επικοινωνιακή στρατηγική η οποία θα εξηγήσει γιατί η καρδιά της Μακεδονίας είναι εδώ, γιατί η Μακεδονία είναι ελληνική, γιατί η Μακεδονία είναι Βεργίνα… Και θα υπερασπιστούμε και θα στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς με ένα συγκροτημένο σχέδιο για να μπορούν τα ελληνικά μακεδονικά προϊόντα να μην κινδυνεύουν από τα προϊόντα του βόρειου γείτονά μας”, επισήμανε σχετικά.

Περαιτέρω, εξέφρασε βεβαιότητα για νίκη της ΝΔ στις εκλογές, τονίζοντας στους πολίτες ότι θα πρέπει να θυμούνται τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, την φορολογία που επέβαλε, τη Συμφωνία των Πρεσπών και τον διχασμό που έφερε, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ τόνισε ότι θα δώσει έμφαση στην οικονομία και την απασχόληση και θα μειώσει φόρους και εισφορές.

LEAVE A REPLY