Κ. Χατζηδάκης: Απρόβλεπτες οι πολιτικές εξελίξεις όσο σέρνεται η οικονομία

Κ. Χατζηδάκης: Απρόβλεπτες οι πολιτικές εξελίξεις όσο σέρνεται η οικονομία

290
SHARE
Κ. Χατζηδάκης: Απρόβλεπτες οι πολιτικές εξελίξεις όσο σέρνεται η οικονομία

Για «απρόβλεπτες εξελίξεις» στην οικονομία όσο συνεχίζεται η ίδια πολιτική από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, μιλά, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ.

«Με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οικονομία θα συνεχίζει να σέρνεται. Μόνο με μια άλλη οικονομική πολιτική μπορούμε να κάνουμε το ποιοτικό άλμα και να περάσουμε από την τραυματισμένη Ελλάδα και την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών για όλους» τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης προσθέτοντας πως αυτή την πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να την εφαρμόσει.

Επιπλέον, ο Κ. Χατζηδάκης υποστηρίζει ότι «οι πολιτικές εξελίξεις μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν απρόβλεπτες, όσο η οικονομία σέρνεται και οι πολίτες δεινοπαθούν από τους φόρους και τις άλλες πολιτικές αυτής της κυβέρνησης». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του υπογραμμίζει: «Τουλάχιστον από όλη αυτή την περιπέτεια (σ.σ. με τη σημερινή κυβέρνηση) ας βγει κάτι θετικό: να ξεμπερδέψουμε οριστικά με τον λαϊκισμό και να αντιληφθούμε τη σημασία του να είναι κανείς σοβαρός!»

Ακόμη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει παραπλανήσει τους πολίτες και πως η κοινωνία πληρώνει ακριβά τους πειραματισμούς της κυβέρνησης, ενώ αποτιμά θετικά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «ήταν σοβαρός και μετρημένος, δεν παρασύρθηκε σε υποσχέσεις και λαϊκισμούς».

Αναφερόμενος στην οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για «τραγικούς χειρισμούς» που έγιναν από την κυβέρνηση, και ζήτησε να αναληφθούν πολιτικές ευθύνες.

LEAVE A REPLY