Κ. Χρυσόγονος: “Συνεχίζονται οι επαφές για πάρκινγκ στο Κλεάνθης Βικελίδης”- “Δεν έχω...

Κ. Χρυσόγονος: “Συνεχίζονται οι επαφές για πάρκινγκ στο Κλεάνθης Βικελίδης”- “Δεν έχω κλείσει θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ”

490
SHARE

Συνεχίζει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος τις επαφές για να διασφαλιστεί η προοπτική δημιουργίας χώρου στάθμευσης οχημάτων ( πάρκινγκ) που θα εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες όταν υπάρχει αγωνιστική δράση της ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης.Ο κύριος Χρυσόγονος επισκέφθηκε προ ολίγων ημερών “εκ μέρους της Ομάδας Πρωτοβουλίας για τον Άρη” μαζί με τον πρόεδρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Γιάννης Βένο, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης τον νυν δήμαχο Γιάννη Μπουτάρη. Στη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο του έθεσαν το πρόβλημα της ανυπαρξίας κατάλληλων χώρων στάθμευσης στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ζήτησαν τη διάθεση υφιστάμενων δημοτικών ακινήτων στην περιοχή του γηπέδου για τον σκοπό αυτό. Ο Δήμαρχος εκφράστηκε θετικά για το αίτημα και υποσχέθηκε να μελετήσει άμεσα τη δυνατότητα ικανοποίησής του.Όπως ενημερώθηκε το Thesseconomy από τον ίδιο σε επικοινωνία που υπήρξε, ο κ. Χρυσόγονος έχει συναντηθεί ήδη με την πλειοψηφία των υποψήφιων δημάρχων Θεσσαλονίκης, που αναπτύσσουν κάποια αξιόλογη δυναμική για να αναλάβουν την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών τα ηνία του κεντρικού δήμου της πόλης. Εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως σε πρόσκληση για συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος με την υποψήφια δήμαρχο Κατερίνα Νοτοπούλου η συμπεριφορά ήταν τελείως απαξιωτική καθώς δεν υπήρξε καν απάντηση στο αίτημα αυτό. Επίσης δεν κατέστη ακόμη δυνατό να έχει επαφή με τους κυρίους Σωτήρη Ζαριανόπουλο υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης με τη στήριξη του ΚΚΕ και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που κατεβαίνει ανεξάρτητος.
Τέλος και όσων αφορά το πολιτικό μέλλον του κυρίου Χρυσόγονου και καθώς μας είχε διαβεβαιώσει, σε παρελθόντα χρόνο,ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος για την ευρωβουλή, με δήλωση του στο Thesseconomy διέψευσε όλα τα δημοσιεύματα της τελευταίας περιόδου που εμπλέκουν το όνομα του, ως πιθανό σενάριο ένταξης του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις βουλευτικές εκλογές, είτε στην Θεσσαλονίκη είτε στο Νομό Πιερίας όπως έχει γραφτεί. Μάλιστα ο ευρωβουλευτής ήταν κάθετος σε αυτή του την άρνηση. Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “όση βάση έχει ότι μπορεί να είμαι ο επόμενος Μητροπολίτης, άλλη τόση έχουν και τα δημοσιεύματα ότι θα συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της ΝΔ”.

LEAVE A REPLY