Saturday , 20 April 2024

ΛΑΕ: Έφυγε από τη ζωή ο Χ. Ασβεστόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο Χαράλαμπος Ασβεστόπουλος, μέλος της ΠΕ Κορδελιού-Ευ’οσμου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ).

Σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ Α’ Θεσσαλονίκης αναφέρει τα εξής:

«Έφυγε σήμερα τα χαράματα για το μεγάλο ταξίδι,σε ηλικία 63 ετών, ο σ/φός μας Ασβεστόπουλος Χαράλαμπος, μέλος της Π.Ε. Κορδελιού-Ευόσμου της Λαϊκής Ενότητας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη, στις 6.00΄μ.μ., στο χωριό Πεντάλοφος Θεσσαλονίκης.

Ο σ/φοςΑσβεστόπουλος γεννήθηκε στο χωριό Κορυφή του νομού Κιλκίς το 1956.Ζούσε με την σύντροφό του Ειρήνη Καρκάρη και τις δύο κόρες τους στο Ελευθέριο-Κορδελιό.

Ήταν απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Αυτοκινήτων της Τεχνικής Σχολής «Δημόκριτος». Εργάστηκε για 10 χρόνια στο Εμπορικό Ναυτικό ως Γ΄ Μηχανικός και συμμετείχε ενεργά στη συνδικαλιστική δράση, μέσω του Σωματείου Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.

Στην συνέχεια εργάστηκε στην ξηρά ως μηχανικός-αρχιθερμαστής στον Ιδιωτικό Τομέα και ήταν μέλος του Δ.Σ. Μηχανικών – Θερμαστών νομού Θεσσαλονίκης.

Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στο ΔΗΚΚΙ και διετέλεσε και μέλος της Κ.Ε. του.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ , απ΄ όπου αποχώρησε το καλοκαίρι του 2015, εξαιτίας της υπαναχώρησής του στις μνημονιακές πολιτικές, και αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Ήταν μέλος του Συντονιστικού της Π.Ε. της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Κορδελιού- Ευόσμου, και πρόσφατα ήταν υποψήφιος για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, με την ”ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης αποχαιρετά το σ/φοΑσβεστόπουλο, και απευθύνει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους συγγενείς του».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *