Λοταρία αποδείξεων: Την Τρίτη (30/1) η επόμενη κλήρωση της ΑΑΔΕ για τα…...

Λοταρία αποδείξεων: Την Τρίτη (30/1) η επόμενη κλήρωση της ΑΑΔΕ για τα… χιλιάρικα

458
SHARE

Την Τρίτη (30/1), στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη λοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Δεκεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι στις κληρώσεις συμμετέχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Να σημειωθεί δε ότι οι φορολογούμενοι, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του TAXISnet, μπορούν να μπουν στην εφαρμογή και να δουν με πόσους λαχνούς θα συμμετάσχουν στην κλήρωση. Επίσης, με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης θα μπορούν να δουν ( στη διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi) αν περιλαμβάνονται στους 1.000 τυχερούς που θα αναδείξει η κλήρωση, ενώ τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο TΑΧΙSnet.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του. Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:
– Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
– Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
– Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
– Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

LEAVE A REPLY