Μήνυμα Π. Καμμένου προς την πΓΔΜ: “Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική”

Μήνυμα Π. Καμμένου προς την πΓΔΜ: “Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική”

595
SHARE

Μήνυμα προς τους γείτονες μας, στην πΓΔΜ πως “η Μακεδονία είναι μία και ελληνική” και ότι η Ελλάδα είναι η πόρτα της Δύσης και της Ευρώπης απηύθυνε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο συνοριακό φυλάκιο Νίκης, στα σύνορα με την πΓΔΜ, κινούμενος για μια ακόμη φορά σε διαφορετικές γραμμές από την επίσημη θέση της Κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, o κ. Καμμένος δήλωσε: “Η Ελλάδα θέλει να ζήσει με ειρήνη και θα πρέπει οι γείτονες να καταλάβουν ότι συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα. Αλλά θα πρέπει παράλληλα να καταλάβουν ότι όσο προκαλούν, όσο προχωρούν σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις, η πόρτα της Ελλάδος θα είναι κλειστή και η πόρτα της Ελλάδος είναι η πόρτα της Ευρώπης και της Δύσης. Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία”.

Εξέφρασε επίσης τη θέση ότι “η Ελλάδα οδηγείται σε μια καινούρια ημέρα όπου τα νέα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν με ευημερία και να μην αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κρίσης που αντιμετώπισαν οι δικές μας γενιές”.

LEAVE A REPLY