”ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ”…πτώσης τιμών εξήγγειλε για την Κυριακή των Βαϊων (1 Απριλίου) ο Εμπορικός...

”ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ”…πτώσης τιμών εξήγγειλε για την Κυριακή των Βαϊων (1 Απριλίου) ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης-Με αφορμή τον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

1526
SHARE

Να προβούν σε “Μαραθώνιο” πτώσης τιμών την Κυριακή των Βαϊων (1 Απριλίου), ημέρα κατά την οποία αφενός η αγορά σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία θα είναι ανοιχτή, αφετέρου θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” καλεί τα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή των Βαΐων, 1 Απριλίου 2018, θα διεξαχθεί ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” (Πέλλα – Θεσσαλονίκη). Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι ενταγμένη στους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, η οποία ορίζει ότι ο Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” γίνεται την πρώτη Κυριακή του Απριλίου, κάθε χρόνο.

Την ίδια μέρα τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά, σύμφωνα με το νόμο και όπως κάθε χρόνο, η Θεσσαλονίκη θα κατακλυστεί από χιλιάδες κόσμο, πολίτες, μέλη της διοργάνωσης, αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό ο Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή του καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις να δώσουν μια ευχάριστη γιορταστική ατμόσφαιρα  στην αγορά της πόλης, τιμώντας τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και τους επισκέπτες της, προσφέροντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και δελεαστικές προσφορές. Προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τη συγκεκριμένη ημέρα είναι από 11 π.μ. έως 6 μ.μ.

“Εξαγγέλλουμε «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ»……….πτώσης τιμών.

Ψωνίζουμε από τα μαγαζιά της ωραιότερης πόλης

Γιορτάζουμε προσφέροντας χαμηλές τιμές

Τιμούμε τους καταναλωτές μας”,

καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΣΘ

 

 

LEAVE A REPLY