Μετά τις 7 μμ η σταδιακή τροφοδοσία της πόλης με νερό εφόσον...

Μετά τις 7 μμ η σταδιακή τροφοδοσία της πόλης με νερό εφόσον εξακολουθεί να είναι κατάλληλο! (upd: 18.05)

791
SHARE

«Λίγο μετά τις 7 μ.μ. θα ξεκινήσει η τροφοδοσία της πόλης με νερό από το αντλιοστάσιο Δενδροποτάμου, εφόσον εξακολουθεί να πληροί τους όρους της ισχύουσας νομοθεσίας για την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης μετά και την επαναληπτική εξέτασή τους». Αυτό αναφέρει η ΕΥΑΘ ΑΕ στη νεώτερη ανακοίνωση την οποία εξέδωσε στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (11/5), χωρίς ωστόσο να γίνεται απολύτως σαφές πότε θα αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα και πότε θα υδροδοτηθούν  νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε περιοχές όπως το Ωραιόκαστρο, ο Εύοσμος, η Σταυρούπολη κλπ.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Με την έναρξη της σχετικής διαδικασίας στο αντλιοστάσιο Δενδροποτάμου θα υδροδοτηθεί άμεσα το κέντρο της Θεσσαλονίκης, που παραμένει από χτες χωρίς νερό, ενώ και στις περιοχές στις οποίες υπήρξε σήμερα προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης (Συκιές, Εύοσμος, Ωραιόκαστρο, Σταυρούπολη κ.λπ.) θα εξομαλυνθεί σταδιακά η κατάσταση, δεδομένου ότι οι δεξαμενές τροφοδοσίας είναι ήδη γεμάτες».

«Επαναλαμβάνεται ότι η υδροδότηση της πόλης καθυστέρησε ακριβώς για να διασφαλιστεί ότι η ποιότητα νερού είναι σε κάθε περίπτωση η ενδεδειγμένη, κατά συνέπεια δεν τίθεται κανένα θέμα ασφάλειας του νερού που φτάνει στις βρύσες των Θεσσαλονικέων.

Ευχαριστούμε και πάλι για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.

LEAVE A REPLY