Friday , 19 April 2024

Μετ’ εμποδίων η κίνηση των αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη

Σε… ρυθμούς Χόλιγουντ κινείται η Δυτική Θεσσαλονίκη καθώς συνεχίζονται και σήμερα τα γυρίσματα της ταινίας “Dirty Angel”. ‘Όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης:

(1) Από τις 08.00 έως τις 13.00 της Τετάρτης (14/12/2022), δεν θα διεξάγεται, τμηματικά και αναλόγως με την πρόοδο των γυρισμάτων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς κέντρο πόλης της οδού Μοναστηρίου, από την οδό Γ. Σεφέρη έως την Ανώνυμη Οδό (παραπλεύρως του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace).

2) Από ώρα 08.00 έως ώρα 13.00 της Τετάρτης (14/12/2022), δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο αριστερό μέρος του οδοστρώματος του ρεύματος πορείας προς δυτικά της οδού Μοναστηρίου, από την οδό Γ. Σεφέρη έως την οδό Αγ. Παρασκευής. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομείναν μέρος του οδοστρώματος του ρεύματος πορείας προς δυτικά της οδού Μοναστηρίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων (πλην των αστικών λεωφορείων) θα διεξάγεται, με την βοήθεια σημαιοφόρων, διαμέσου της Ανώνυμης Οδού (παραπλεύρως του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace), της οδού Γιαννιτσών και των γύρων δρόμων της περιοχής.

Επίσης απαγορεύεται η στάθμευση στην περιοχή του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, “δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων από την 06:00 ώρα της 14-12-2022 έως την 16:00 ώρα της ιδίας ημέρας στην οδό 26ης Οκτωβρίου (εκατέρωθεν) του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από την οδό Εγνατίας μέχρι την οδό Πολυτεχνείου. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση της τροχαίας. Στις 8:00 το βράδυ μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη.

Προβλήματα και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα και αύριο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών λόγω εκτέλεσης έργων σε διάφορα σημεία του δρόμου. Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Πιερίας “θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο, από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Αγαθούπολης (459 χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου (471 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

-Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022, από ώρα 07.30 έως ώρα 17.00,

-Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, από ώρα 07.30 έως ώρα 17.00″.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *