Με καθυστέρηση 24(!) ωρών η μετάβαση των εθελοντών δασοπυροσβεστών από Θεσσαλονίκη στην...

Με καθυστέρηση 24(!) ωρών η μετάβαση των εθελοντών δασοπυροσβεστών από Θεσσαλονίκη στην πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής

791
SHARE

Βολές σε βάρος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με το χρόνο συνδρομής των δυνάμεων δασοπυρόσβεσης από τη Θεσσαλονίκη στην καταστροφική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας αντιμετώπισης καταστροφών του δήμου Νεάπολης-Συκεών, Στέλιος Βαϊρλής.

Όπως αποκάλυψε στην TV100, υπήρξε καθυστέρηση 24(!) ωρών σχετικά με τη λήψη της σχετικής άδειας από την Γενική Γραμματεία Πολιτική Προστασίας για συνδρομή στο πύρινο “μέτωπο”.

“Ενώ το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης δόθηκε η εντολή να ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη έξι ομάδες εθελοντών δασοπυροσβεστών, λίγο αργότερα μας ενημέρωσαν ότι πρέπει να επιστρέψουμε πίσω.Ωστόσο στις πεντέμισι το απόγευμα, μας ενημέρωσαν εκ νέου ότι μπορούμε να μεταβούμε στην Αθήνα για να συνδράμουμε στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων”, δήλωσε ο κ. Βαϊρλής.

Αναμονή στα διόδια των Μαλγάρων για το τέλος(!) διέλευσης

Ωστόσο, ο κ. Βαϊρλής κατήγγειλε ότι υπήρξε καθυστέρηση και στο σταθμό διοδίων Μαλγάρων. “Περιμέναμε μισή ώρα μέχρι να διευκρινιστεί(;)αν πρέπει τα πυροσβεστικά οχήματα να καταβάλλουν το τέλος διέλευσης”, τόνισε ο κ. Βαϊρλής.

LEAVE A REPLY