Με σύνθημα «Το είπαμε, θα το κάνουμε», ο Γιώργος Ορφανός πραγματοποίησε τα...

Με σύνθημα «Το είπαμε, θα το κάνουμε», ο Γιώργος Ορφανός πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον»

410
SHARE

Με κύριο σύνθημα «Το είπαμε, θα το κάνουμε», ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του σχεδίου του για την πόλη. 

Απευθυνόμενος στο ακροατήριο που ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμα, ο κ. Ορφανός μοιράστηκε το όραμα και τη δέσμευση του, δίνοντας τον παλμό για το τί πρόκειται να ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

«Εμείς πιστεύουμε στη δύναμη των Μακεδόνων και παρουσιαζόμαστε εδώ μπροστά στο λαό της Θεσσαλονίκης για να υποστηρίξουμε με πάθος ότι υπάρχει μέλλον κι αυτό το μέλλον είναι στα δικά μας χέρια, εξαρτάται από τις δικές μας επιλογές από την ατομική και συνολική διάθεση να παλέψουμε και να κερδίσουμε αυτό που ονειρευόμαστε», τόνισε.

Όσον αφορά τους κύριους άξονες του προγράμματος του, ο κ. Ορφανός υπογράμμισε πως είναι η κοινωνία, οι υποδομές, το περιβάλλον και η καθαριότητα, η παιδεία, ο αθλητισμός, ο τουρισμός, η οικονομική ανάπτυξη και η τεχνολογία.

«Το μέλλον της Θεσσαλονίκης, θα σχεδιαστεί και θα δημιουργηθεί από μια ομάδα υπερκομματική, τη δημοτική παράταξη που θα αποτελείται από ικανούς συμπολίτες μας. Επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, διανοούμενους, start-uppers, επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, δημοτικούς υπαλλήλους με προτάσεις και παρεμβάσεις πολιτών, πλάνο και σχέδιο δράσης», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός και σημείωσε πως στόχος του είναι «οι υποσχέσεις να γίνουν έργα».

LEAVE A REPLY