Με τις φορολογικές υποθέσεις που χειριζόταν συνδέει τη δολοφονία της 32χρονης ο...

Με τις φορολογικές υποθέσεις που χειριζόταν συνδέει τη δολοφονία της 32χρονης ο πατέρας της

2280
SHARE
Με τις φορολογικές υποθέσεις που χειριζόταν συνδέει τη δολοφονία της 32χρονης ο πατέρας της

Για «πληρωμένο δολοφόνο» έκανε λόγο ο πατέρας της 32χρονης γυναίκας που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μαχαιρωμένη πισώπλατα στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ανέφερε πως η κόρη του εργαζόταν στο δικαστικό τμήμα εφορίας και χειριζόταν δύσκολες υποθέσεις και κάλεσε το ΣΔΟΕ «να βγει και να πει ποιες υποθέσεις χειριζόταν».

Εμφανώς οργισμένος ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ξέσπασε αναφερόμενος και στην ώρα κατά την οποία έγινε το φρικτό έγκλημα. «Πώς γίνεται μέρα μεσημέρι να σκοτώσουν το κορίτσι» και μάλιστα «δίπλα σε βενζινάδικο που λειτουργεί όλο το 24ωρο κοντά στη λεωφόρο Ηρακλείου», διερωτήθηκε.

Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και η προϊσταμένη του τμήματος στο οποίο εργαζόταν η 32χρονη επιβεβαιώνοντας ότι η άτυχη Δώρα Ζεμπέρη -η οποία είχε πάει στο νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι στον τάφο φιλικού της προσώπου, όπως έκανε κάθε μέρα τον τελευταίο μήνα- ήταν μέλος του δικαστικού τμήματος της Α’ ΔΟΥ που διενεργούσε φορολογικούς ελέγχους αλλά απέφυγε να αναφερθεί στις περιπτώσεις που χειρίστηκε ή χειριζόταν αυτή την περίοδο.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο πατέρας της 32χρονης η κόρη του χειριζόταν μεταξύ άλλων «τη λίστα Λαγκάρντ και πέντε- έξι άλλες λίστες!». Επέμεινε δε πως πρόκειται για πληρωμένη δολοφονία καθώς ο δράστης κυνήγησε την κόρη του για να της δώσει ρη  «χαριστική» μαχαιριά όταν εκείνη προσπάθησε να διαφύγει, 15 μέτρα μακριά από το σημείο στο οποίο δέχτηκε αρχικά την επίθεση. «Αν ήταν κλέφτης θα έπαιρνε την τσάντα και θα έφευγε», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

LEAVE A REPLY