Με τους αγαπημένους Θεσσαλονικείς “Μπλε”, και με Μύρωνα Στρατή, Ελισάβετ Σπανού, Σταύρο...

Με τους αγαπημένους Θεσσαλονικείς “Μπλε”, και με Μύρωνα Στρατή, Ελισάβετ Σπανού, Σταύρο Μπαϊράμη η Υποδοχή του Νέου Έτους στην Πλατεία Αριστοτέλους

368
SHARE

Νεανικός   αέρας και ξεσηκωτικά vibes θα δημιουργήσουν το απόλυτο party time για την υποδοχή του Νέου Έτους στην Πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Το πάρτι στην πλατεία Αριστοτέλους θα ξεκινήσει στις 20.30 την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον Σταύρο Μπαϊράμη και ένα ποπ χορευτικό ελληνικό πρόγραμμα. Αμέσως μετά, στις 21.30 έρχεται ο Μύρωνας Στρατής, με ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα, για να ξεσηκώσει το κοινό μέχρι τελικής πτώσης. Μαζί του θα βρίσκεται η Ελισάβετ Σπανού για να μοιραστούν επί σκηνής αγαπημένα τραγούδια των ίδιων, αλλά και αναπάντεχες διασκευές, που  υπόσχονται να απογειώσουν το κέφι με τo εκρηκτικό τους live performance.

Τη βραδιά  θα συνεχίσουν οι Θεσσαλονικείς ΜΠΛΕ, το πρωτότυπο μουσικό συγκρότημα που με τον ιδιαίτερο ήχο και τη μοναδική σκηνική παρουσία, στήνει εκρηκτικές συναυλίες. Επτά albums και ένα διπλό best off, με πολλά από τα τραγούδια τους να είναι πλέον διαχρονικά, τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μαζί με τους ΜΠΛΕ θα εμφανιστεί, ως special guest, ο Ελληνο-Γάλλος Georges Perin, ένας soul – funk performer με πλούσιο βιογραφικό και δισκογραφία, που έχει ¨ανοίξει¨ συναυλίες ξένων καλλιτεχνών όπως  James Brown, Nina Simone, Mick Taylor κ.α.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δηλώνει πως όλα είναι έτοιμα για μία αξέχαστη τετράωρη πρωτοχρονιάτικη γιορτή με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και ξέφρενους ρυθμούς στην πλατεία Αριστοτέλους !

LEAVE A REPLY