Friday , 29 March 2024

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα… πλημμυρίσουν οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης

“Καλήν εσπέραν άρχοντες κι αν είναι ορισμός σας…”, τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα ακουστούν αύριο σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης. Στις 10.40 το πρωί μέλη της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδος θα ψάλλουν τα κάλαντα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα. Λίγο αργότερα στις 10.50 π.μ. ο δήμαρχος θα ακούσει τα παραδοσιακά κάλαντα από τα μέλη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Θεσσαλονίκης. Και στις 11.00 η χορωδία του ΤΕΕ/ΤΚΜ και το Λύκειο Ελληνίδων θα επισκεφτούν το δημαρχείο Θεσσαλονίκης για να πουν τα κάλαντα στον κ. Ζέρβα.

Στο νοσηλευτικό προσωπικό και στους ασθενείς του νοσοκομείου Παπανικολάου θα παιανίσουν τα κάλαντα στις 10.00 το πρωί τα μέλη της φιλαρμονικής του δήμου Πυλαίας. Λίγο αργότερα στις 11.00 θα σκορπίσουν χαμόγελα και κέφι σε μικρούς και μεγάλους καθώς θα ψάλλουν τα κάλαντα σε κεντρικούς δρόμους της Πυλαίας.

Την ίδια ώρα (11.00 π.μ.) χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα… πλημμυρίσουν και οι δρόμοι στο Πανόραμα από τη φιλαρμονική του ομώνυμου δήμου.

Σε άλλη γωνιά της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους ΄στις 11.30 το πρωί κουαρτέτο σαξοφώνων… αναλαμβάνει δράση με τα παραδοσιακά κάλαντα και άλλες μελωδίες για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους στην περιοχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *