Με 40 επιπλέον λεωφορεία ενισχύονται τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Με 40 επιπλέον λεωφορεία ενισχύονται τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

1379
SHARE

Σαράντα επιπλέον λεωφορεία θα προστεθούν μέχρι τέλος του μήνα στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ.

Αυτό ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης (TV100).

«Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των οχημάτων, λόγω των προβλημάτων που καταγράφηκαν και στο φρέον και εκτιμούμε πως τις επόμενες ημέρες, 40 λεωφορεία θα βγουν και πάλι στους δρόμους της πόλης», τόνισε ο κ. Παναγιωτίδης.

Μέχρι τέλος Αυγούστου η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους

Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ ανακοίνωσε πως μετά την καταβολή των δεδουλευμένων του Ιουνίου στους εργαζόμενους, την προηγούμενη εβδομάδα, η νέα διοίκηση προσανατολίζεται στην εξόφληση και των οφειλών του Ιουλίου.

«Είναι απαράδεκτο οι εργαζόμενοι να είναι απλήρωτοι δύο μήνες και οι μόνοι που πληρώθηκαν κανονικά ήταν τα μέλη του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού», υπογράμμισε ο κ. Παναγιωτίδης.

Σχετικά με τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων, ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού σημείωσε πως η απόφαση ισχύει μόνο για τους κατόχους κάρτας ή βεβαίωσης ανεργίας από τον ΟΑΕΔ και όχι για τα προστατευόμενα τους μέλη.

LEAVE A REPLY