Μια μοναδική εμπειρία σε νέους και νέες να γνωρίσουν την Ευρώπη υπόσχεται...

Μια μοναδική εμπειρία σε νέους και νέες να γνωρίσουν την Ευρώπη υπόσχεται το Road trip project

1369
SHARE

Την ευκαιρία σε 8 νέους να ταξιδέψουν οδικώς στην Ευρώπη και να προβάλλουν τις εμπειρίες τους από τα μέρη που επισκέπτονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), δίνει το Road trip project.

Πρόκειται για μια δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία απευθύνεται σε νέους και νέες, ηλικίας 18-30 ετών που τους αρέσουν τα ταξίδια και θέλουν να γνωρίσουν την Ευρώπη μέσα από τέσσερις διαφορετικές διαδρομές.

Ειδικότερα, η μεσογειακή διαδρομή έχει ως αφετηρία την Ελλάδα και αφορά χώρες της νότιας Ευρώπης, η διαδρομή του Ατλαντικού εξερευνά την ευρωπαϊκή ακτή που έχει «μέτωπο» τον ομώνυμο ωκεανό, η διαδρομή του Δούναβη αφορά τις χώρες που διαπλέει το μεγαλύτερο ποτάμι της Ευρώπης και η διαδρομή της Βαλτικής έχει σταθμούς στις χώρες της συγκεκριμένης θάλασσας.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν έργα που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και θα εξερευνήσουν άγνωστα μέρη, θα έλθουν σε επαφή με τους ντόπιους και θα ζήσουν το ρυθμό των περιοχών που επισκέπτονται.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://roadtriproject.eu/.

LEAVE A REPLY