Μπάχαλο με τις προσλήψεις αναπληρωτών! Απέσυραν τον αρχικό πίνακα γιατί… ξέχασαν το...

Μπάχαλο με τις προσλήψεις αναπληρωτών! Απέσυραν τον αρχικό πίνακα γιατί… ξέχασαν το Ηράκλειο Κρήτη!

652
SHARE

Το απόλυτο μπάχαλο έχει προκληθεί από το πρωί της Τετάρτης (5/9) με τις προσλήψεις αναπληρωτών, καθώς λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του, αποσύρθηκε ο πίνακας των προσλήψεων αναπληρωτών καθηγητών Γενικής ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Αιτία; Οι… αρμόδιοι οι οποίοι «έτρεξαν» το σύστημα για τις προσλήψεις… ξέχασαν να εντάξουν στο πρόγραμμα το Ηράκλειο Κρήτης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν ελήφθησαν υπόψη και τα κενά στα σχολεία της Χίου!

Το υπουργείο Παιδείας βέβαια με τη λιτή ανακοίνωσή του κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα. «Λόγω ενός καθαρά τεχνικού προβλήματος, σε λίγες ώρες θα κοινοποιηθεί ο ορθός πίνακας πρόσληψης αναπληρωτών καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

Την ίδια ώρα χιλιάδες εκπαιδευτικοί -οι οποίοι ξενύχτησαν για να μάθουν τα αποτελέσματα των προσλήψεων που ανακοινώθηκαν στο… παρά πέντε της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς- έσπευσαν να αγοράσουν τα αεροπορικά με την ανακοίνωση της πρώτης λίστας, καθώς πρέπει να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας τους έως μεθαύριο, Παρασκευή Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Τώρα κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα καθώς αν η αρχική τοποθέτηση αλλάξει (σ.σ. και αυτό θα γίνει για τους περισσότερους) θα πρέπει να ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη για την αγορά νέων εισιτηρίων, ενώ θα χάσουν τα ποσά που ήδη κατέβαλαν καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις της οικονομικής θέσης δεν επιστρέφονται τα χρήματα από τα εισιτήρια που θα ακυρωθούν!

LEAVE A REPLY