”Μπαράζ” διαδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο – Τριπλός ”πονοκέφαλος” για την...

”Μπαράζ” διαδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο – Τριπλός ”πονοκέφαλος” για την ΕΛΑΣ

1355
SHARE

Τριπλό «πονοκέφαλο» για την ΕΛΑΣ  προκαλεί η πληθώρα των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων-διαδηλώσεων που είναι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί Πανβαλκανική Διεθνιστική – Αντιφασιστική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Η προσυγκέντρωση έχει ξεκινήσει  στις 11 π.μ. στην κατάληψη Libertatia και στη συνέχεια το ραντεβού έχει δοθεί για τις 12.00 στην Καμάρα. Η συγκέντρωση, σύμφωνα με τους διοργανωτές της, πραγματοποιείται ως απάντηση στα δύο συλλαλητήρια που έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό καθώς και για τις επιθέσεις σε καταλήψεις (Libertatia).

Αύριο Κυριακή (11 Μαρτίου) οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους, ενόψει της ανακοίνωσης της απόφασης για την έφεση που έχει ακσήσει η ομάδα, ποθ αναμένεται εντός του Σαββατοκύριακου, και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς την Τούμπα, όπου και θα πραγματοποιηθεί το ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ  στις 7.30 μ.μ.

Στο μεταξύ, μετά από την απόφαση για αναβολή του αγώνα μπάσκετ Άρης – ΠΑΟΚ υπό τον φόβο επεισοδίων, οι οπαδοί του Άρη-οπαδοί του Super – 3 ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αύριο Κυριακή, για την οποία θα καθοριστεί ο τόπος και η ώρα απόψε το βράδυ.

 

 

LEAVE A REPLY