Μπλόκο σε 266 κιλά χασίς και σε λεωφορείο που μετέφερε κοκαϊνη

Μπλόκο σε 266 κιλά χασίς και σε λεωφορείο που μετέφερε κοκαϊνη

444
SHARE

Άλλη μια επιτυχία είχαν τα Τελωνεία Κακκαβιάς και Ευζώνων που εντόπισαν και κατάσχεσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ο οδηγός του λεωφορείου της τακτικής λεωφορειακής γραμμής Σκόδρα –Τίρανα – Αθήνα και ο συνοδηγός του προσπάθησαν να περάσουν τα ελληνοαλβανικά σύνορα με προορισμό την Ελλάδα Όμως, κατά τη διάρκεια τελωνειακού ελέγχου, εντοπίστηκε από υπάλληλο του Τελωνείου Κακκαβιάς ένα συσκευασμένο πακέτο μέσα σε νάυλον σακούλα, συνολικού βάρους 1.072 gr ναρκωτικών ουσιών, πιθανώς κοκαΐνης, στις προσωπικές αποσκευές του οδηγού του λεωφορείου, στο ντουλαπάκι πάνω από το μπροστινό δεξί τροχό. Η εκτιμώμενη τιμή των ναρκωτικών ουσιών είναι 100.000 ευρώ. Ακολούθησε κατάσχεση της ναρκωτικής ουσίας, δικογραφία και μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Ο οδηγός και ο συνοδηγός διέφυγαν της σύλληψης.

Επιπροσθέτως, μετά από έλεγχο από τους υπαλλήλους της Δίωξης του Τελωνείου Ευζώνων και με την συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών IRIS, εντοπίστηκε ποσότητα 266 κιλών ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μέσα σε ισάριθμους (266) πλαστικούς κυλινδρικούς σωλήνες (φωτογραφία), οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι με επιμέλεια ανά τέσσερις στις βάσεις στήριξης κενών πλαστικών κιβωτίων συσκευασίας, σε φορτηγό με χώρα προορισμού την Τουρκία, προερχόμενο από Αλβανία μέσω ΠΓΔΜ. Για την εν λόγω υπόθεση στάλθηκε σχετική δικογραφία στην Εισαγγελία Κιλκίς.

LEAVE A REPLY