Νέα βελτιωμένη εφαρμογή του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή για τα δικαιώματά...

Νέα βελτιωμένη εφαρμογή του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή για τα δικαιώματά των καταναλωτών κατά τη διάρκεια διακοπών.

332
SHARE

H νέα βελτιωμένη εφαρμογή για κινητές συσκευές – ECC Net Travel -είναι ήδη διαθέσιμη, σε 25 διαφορετικές γλώσσες και 30 ευρωπαϊκές χώρες και έχει σκοπό να βοηθήσει τους καταναλωτές να ξεπερνούν τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σε περιόδους διακοπών.  

Οι απρόσμενες καταστάσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών στο εξωτερικό μπορούν να τις καταστρέψουν και να χαλάσουν τη διάθεσή μας. Για παράδειγμα, το προπληρωμένο αυτοκίνητο ενοικίασης δεν είναι πλέον διαθέσιμο, το δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι ξαφνικά πιο ακριβό από το συμφωνημένο τίμημα ή ένα απρόσμενο ατύχημα που συμβαίνει κατά τη διάρκεια των διακοπών. Παράλληλα με τα παραπάνω, οι διαφορετικές γλώσσες μπορούν να περιπλέξουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Επιπλέον, πολλοί είναι οι καταναλωτές που δεν γνωρίζουν τα δικαιώματά τους όταν ταξιδεύουν.

Η νέα εφαρμογή του Δικτύου Ευρωπαϊκών Καταναλωτικών Κέντρων (ECC-Net) δεν παρέχει μόνο νομικές πληροφορίες, αλλά βοηθά τους καταναλωτές να αντιμετωπίζουν πιεστικές καταστάσεις, έχοντας στη διάθεσή τους μέσω της εφαρμογής μερικές προτάσεις στη γλώσσα της χώρας διαμονής σχετικά με την εκάστοτε κατάσταση. Επιπλέον, είναι διαθέσιμες χρήσιμες διευθύνσεις και τηλεφωνικοί αριθμοί για έκτακτες ανάγκες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 25 ευρωπαϊκές γλώσσες και στις 28 χώρες της ΕΕ, καθώς και στην Ισλανδία και τη Νορβηγία.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν ως “ECC-Net: Travel” στο Google Play και το iTunes Store. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ https://goo.gl/dUjk9e

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε εδώ

Δελτίο Τύπου: Νέα βελτιωμένη εφαρμογή του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή σχετικά με τα δικαιώματά των καταναλωτών κατά τη διάρκεια των διακοπών.

LEAVE A REPLY