Νέα δεδομένα στο e-business φέρνει η Bubbllz

Νέα δεδομένα στο e-business φέρνει η Bubbllz

479
SHARE

Το 2016, απέσπασε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (Hellenic Entrepreneurship Award), κατακτώντας την πρωτιά ανάμεσα σε 1.100 συμμετοχές.

Ο λόγος για την start up Bubbllz του οικοσυστήματος καινοτομίας Θεσσαλονίκης, η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα (e-business) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Η εφαρμογή

Το bubbllz (www.bubbllz.com) είναι μία mobile εφαρμογή που επιβραβεύει τους χρήστες για τα social post τους.

Παράλληλα είναι μια web marketing πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα, επιχειρήσεις, brands να προβάλλουν προϊόντα και υπηρεσίες μέσω User Generated Content.

Οι χρήστες απλά βγάζουν μια φωτογραφία ή selfie με το προϊόν που αγοράζουν και δημιουργείται ένας κωδικός ανταμοιβής.

Η φωτογραφία ανεβαίνει στα social media και οι χρήστες ανταμείβονται άμεσα, με εκπτώσεις, κουπόνια, διαγωνισμούς, πόντους και ειδικές προσφορές.

«Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών μας αλλά και πηγή έμπνευσης για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της παραγωγής δημιουργικών αποτελεσμάτων», δήλωσε το μέλος της ομάδας, Γιώργος Θρασκιάς, ο οποίος μαζί με τον Κωνστάντιο Μπατσιώλα και τον  Παναγιώτη Χατζηδάκη αποτελούν την ομάδα της Bubbllz.

LEAVE A REPLY