Νέα στρατηγική συνεργασία Eurobank και Aegean

Νέα στρατηγική συνεργασία Eurobank και Aegean

1232
SHARE

Στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Επιστροφή» της Eurobank εντάσσεται η Aegean εγκαινιάζοντας, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «μια μεγάλη και στρατηγικής σημασίας συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών, που στόχο έχει να προσφέρει ισχυρό πλεονέκτημα στην αγορά αεροπορικών εισιτηρίων και στη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία αλλά και ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους κοινούς πελάτες τους».

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συγκεντρώνουν ευρώ «Επιστροφής», έχουν τη δυνατότητα να τα εξαργυρώνουν με την αγορά εισιτηρίων της Aegeanμέσω του προγράμματος Επιστροφή. Ενδεικτικά, για πτήσεις εσωτερικού, εξαργυρώνουν 25 ευρώ Επιστροφή, για πτήσεις σε κοντινούς προορισμούς εξωτερικού,40 ευρώ Επιστροφή και για πτήσεις σε μακρινούς προορισμούς εξωτερικού,60 ευρώ Επιστροφή. Στα ανωτέρω,κατά περίπτωση, ποσά περιλαμβάνεται μια αποσκευή ανά επιβάτη. Δεν περιλαμβάνονται φόροι, τέλη και λοιπές επιβαρύνσεις που επιβάλλονται στην αγορά αεροπορικών εισιτηρίων, τα ποσά των οποίων βαρύνουν τον πελάτη.

Επιπλέον, για κάθε αγορά εισιτηρίου από το δίκτυο της Aegean και της OlympicAir, με χρήση καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή, οι κάτοχοι κερδίζουν 3% επιστροφή στο συνολικό ποσό που χρεώνεται στην κάρτα τους.
Το πρόγραμμα Επιστροφή απευθύνεται σε 2,6 εκατ. κατόχους καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ Επιστροφή για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις κάρτες τους σε περισσότερες από 8.000 επιχειρήσεις οι οποίες καλύπτουν μια ευρεία γκάμα καθημερινών τους αναγκών.

LEAVE A REPLY