Νέα συνεργασία Alpha Bank και Alpha Leasing με ΕΤΕπ- Κίνητρα για επιχειρήσεις...

Νέα συνεργασία Alpha Bank και Alpha Leasing με ΕΤΕπ- Κίνητρα για επιχειρήσεις που θα προσλάβουν νέους έως 25 ετών

465
SHARE

Σε νέα συμφωνία συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων προχώρησαν η Alpha Bank και η Alpha Leasing, με σκοπό τη χρηματοδότηση από την Alpha Leasing, μέσω συμβάσεων χρηματοδοτικής μίσθωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και εταιριών μεσαίας κεφαλαιοποιήσεως, με προνομιακούς όρους τιμολόγησης.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «η εν λόγω συναλλαγή, ύψους 25 εκατ., ευρώ αναμένεται να δημιουργήσει νέες προοπτικές στους πελάτες – επιχειρήσεις του πμίλου Alpha Bank και ενισχύει την ήδη επιτυχημένη συνεργασία με την ΕΤΕπ. Η Alpha Leasing εμπλουτίζει τις επιλογές χρηματοδοτικής μισθώσεως μηχανολογικού εξοπλισμού και ακινήτων που προσφέρει, παρέχοντας προνομιακούς όρους στους πελάτες της και διασφαλίζοντας την ανάπτυξη των εργασιών τους».

Η νέα σύμβαση συνεργασίας περιλαμβάνει τα πλεονεκτήματα της πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Τραπέζης Επενδύσεων «Δεξιότητες και Θέσεις Απασχολήσεως – Επενδύσεις για τους Νέους», μέσω της οποίας παρέχονται επιπλέον οικονομικά κίνητρα στις επιχειρήσεις, προκειμένου να προσλάβουν νέους εργαζομένους, ηλικίας έως 25 ετών.

«Η επέκταση της συνεργασίας του Ομίλου Alpha Bank με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, μέσω της ανωτέρω συναλλαγής είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς διευρύνει τις επιλογές των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες. Παράλληλα, η ΕΤΕπ συμβάλλει στην επίτευξη του διαχρονικού στόχου του Ομίλου Alpha Bank για εμπλουτισμό των πιστοδοτικών προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες του, με καινοτόμες, ευέλικτες και ανταγωνιστικές λύσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

LEAVE A REPLY