Νέα φραστική επίθεση Ερντογάν κατά της Ελλάδας και εμμέσως κατά του Προέδρου...

Νέα φραστική επίθεση Ερντογάν κατά της Ελλάδας και εμμέσως κατά του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας

935
SHARE

Νέα φραστική επίθεση εναντίον της Ελλάδας και εμμέσως κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, που την Τετάρτη είχε καλέσει την Τουρκία να σέβεται το διεθνές δίκαιο, εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέχεια της επίθεσης που έκανε ο ίδιος νωρίτερα σήμερα εναντίον του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ από την Κωνσταντινούπολη  ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τους Έλληνες να θυμηθούν την ιστορία και συγκεκριμένα τη μάχη του Σαγγάριου. “”Όσοι θέλουν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους ας πάνε να κοιτάξουν την πρόσφατη ιστορία τους. Όσοι εκστομίζουν μεγαλύτερες κουβέντες από το μπόι τους, πριν διαβάσουν παραμύθια, να διαβάσουν ένα καλό βιβλίο ιστορίας. Να μάθουν πολύ καλά τη μάχη του Σαγγάριου, πώς γλίτωσαν από το να γίνουν παστά ψάρια Ας μάθουν πολύ καλά πως γλίτωσαν να γίνουν παστά ψάρια στο Σαγγάριο, και πως εγκατέλειψαν αυτά τα μέρη πέφτοντας στη θάλασσα (σ.σ. αναφέρεται στη Μάχη του Σαγγάριου τον Αύγουστο του 1921)”.” ανέφερε στο νέο του παραλήρημα ο Ταγίπ Ερντογάν και πρόσθεσε “Το είπα και θα το ξαναπώ, εμείς δεν έχουμε βλέψεις στα εδάφη και την κυριαρχία κανενός”.

Νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος είχε εξαπολύσει πυρά κατά της ηγσίας του ΝΑΤΟ, κατηγορώντας την ότι ο Οργανισμός δεν συνδράμει τον αγώνα της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας και περαιτέρω ότι προσπαθεί να θέσει εμπόδια.

LEAVE A REPLY