Νέο κατάστημα Lidl στην Περαία – Νέα διαφημιστική καμπάνια από τη Lidl...

Νέο κατάστημα Lidl στην Περαία – Νέα διαφημιστική καμπάνια από τη Lidl με σλόγκαν “Κανείς άλλος”

1071
SHARE

Νέο κατάστημα στην Περαία Θεσσαλονίκης (στο 10 χλμ. της ΕΟ Περαίας-Μηχανιώνας-μεταφορά παλαιότερου καταστήματος) εγκαινιάζει αύριο, 1 Μαρτίου, η αλυσίδα Lidl, αυξάνοντας τα καταστήματά της σε 221 πανελλαδικά.

Ο αναβαθμισμένος χώρος πώλησης του νέου καταστήματος, σύμφωνα με την εταιρεία, στοχεύει στην καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και στη βέλτιστη πλοήγηση του πελάτη στο κατάστημα. Θεματικές γωνιές οριοθετούν ξεκάθαρα το μανάβικο, τον φούρνο, το κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο, την κάβα και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Την ημέρα αλλά και όλη την εβδομάδα των εγκαινίων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, περιμένουν τους καταναλωτές πολλές εκπλήξεις και προσφορές.

Νέα καμπάνια – “Κανείς άλλος”

Η Lidl Ελλάς ανακοίνωσε, επίσης, τη διενέργεια νέας καμπάνιας με κεντρικό μήνυμα-σλόγκαν “Κανείς άλλος δεν μπορεί να γίνει Lidl” και έμφαση στα σημεία “που την κάνουν να ξεχωρίζει και συνθέτουν την εμπορική της αποτελεσματικότητα και την εμπορική μοναδικότητα”.

Μαζί με το κεντρικό  σποτ που εγκαινιάζει την καμπάνια και διαμορφώνει την έννοια του “Κανείς άλλος” θα βγουν και τρία μικρότερα, που αναδεικνύουν τα κεντρικά αξιακά θέματα “ποιότητα- φρεσκάδα- οικονομία”, όπως οι επιλεγμένες συνεργασίες με 400 Έλληνες προμηθευτές που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τα πιο φρέσκα προϊόντα όπως φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά, κρεατικά και ψάρια και άλλα.

LEAVE A REPLY