Friday , 19 April 2024

Νίκος Ανδρουλάκης:”Ένας υπολογιστής για κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό και ένας διαδραστικός πίνακας με Η/Υ σε κάθε τάξη”

Τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την Παιδεία παρουσίασε από τα Ιωάννινα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ειδικότερα, τόνισε την ανάγκη αύξησης της δημόσιας δαπάνης για την Παιδεία “ώστε να φτάσει σταδιακά στη μέση δαπάνη των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, όπως σημείωσε ενώ επισήμανε και την ανάγκη ενίσχυσης της ποιότητας στην εκπαίδευση.  

“Ένας υπολογιστής για κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό και ένας διαδραστικός πίνακας με υπολογιστή σε κάθε τάξη”, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ενώ υπογράμμισε και την ανάγκη της καθιέρωσης εθνικού απολυτηρίου κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα “ώστε και να απαλλαγεί σταδιακά η ελληνική οικογένεια από την επιβάρυνση των φροντιστηρίων”.

“Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής να γίνει το σπίτι κάθε δημοκράτη και προοδευτικού Έλληνα”

Επιπλέον, ο κ. Ανδρουλάκης απένειμε “Όσκαρ μυθοπλασίας” στον πρωθυπουργό για τα περί συγκυβέρνησης με το ΜέΡΑ25 του Γ. Βαρουφάκη και τόνισε ότι στόχος του “είναι αυτή η παράταξη να γίνει, το σπίτι κάθε δημοκράτη και προοδευτικού Έλληνα”.

“Για να σταματήσουμε να είμαστε όμηροι ενός ψευτοδιλήμματος μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη. Γι’ αυτό καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να σταθεί στο πλευρό μας σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, ο οποίος να είστε σίγουροι θα είναι νικηφόρος. Γιατί είναι αγώνας αξιοπρέπειας, προοπτικής” υπογράμμισε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *