Saturday , 20 April 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: «Κουλτούρα διακυβέρνησης τύπου Μάτι και στην τραγωδία των Τεμπών»

Δριμύ κατηγορώ σε βάρος της κυβέρνησης για το δυστύχημα των Τεμπών εξαπέλυσε από την Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Με αφορμή την δημοσίευση του πορίσματος της επιτροπής Γεραπετρίτη, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε τις δραματικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση της σύμβασης 717 για την εγκατάσταση τηλεδιοίκησης που μολονότι είχε ορίζοντα υλοποίησης το 2016, δεν ολοκληρώθηκε ως σήμερα.

«Τι λέει το πόρισμα για τη σύμβαση 717; Έχει τελικά ευθύνες ο κ. Καραμανλής; Ποιος είναι αυτός που δεν πήγε τον φάκελο της Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας στην ελληνική δικαιοσύνη; Ποιος είναι αυτός, που συγκάλυψε ένα ακόμη σκάνδαλο, με αποτέλεσμα ενάμιση χρόνο μετά να ζήσει η Ελλάδα αυτή την τραγωδία; Ποιοι έκαναν την παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη; Όμως και σε αυτό το θέμα, βλέπω ότι προτεραιότητα είναι το σκοτάδι και όχι το φως», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και υπογράμμισε ότι προτεραιότητα για την κυβέρνηση έχει η διαχείριση του πολιτικού κόστους.

«Ό,τι έγινε στο Μάτι, δυστυχώς το βλέπουμε στην κουλτούρα διακυβέρνησης και σε αυτή την τραγωδία. Ο ελληνικός λαός ζητάει μόνο ένα πράγμα: Δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη όμως παντού και για όλους. Και όχι, δικαιοσύνη για όλους εμάς και όχι για τους κολλητούς του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *