Να μπει «φρένο» στην παροχολογία ζήτησε ο Αθ. Σαββάκης

Να μπει «φρένο» στην παροχολογία ζήτησε ο Αθ. Σαββάκης

418
SHARE

Την ανάγκη σταθερότητας και  προσήλωσης της χώρας στον στόχο της ανάπτυξης επισήμανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Αθανάσιος Σαββάκης χτυπώντας ταυτόχρονα το «καμπανάκι» για τους κινδύνους που κρύβει η ενδεχόμενη παροχολογία ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Σύμφωνα με τον κ. Σαββάκη η παροχολογία -στη λογική της οποίας εντάσσονται και οι 10.000 προσλήψεις τις οποίες προανήγγειλε χτες η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της Δ. Τζανακόπουλου- θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία. Όπως είπε χαρακτηριστικά, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το Thessaloniki Summit 2018, «για να έρθουν επενδύσεις πρέπει να υπάρχει σταθερότητα. Πρέπει η χώρα να μην στέλνει μηνύματα ότι κάνει βήματα πίσω».

Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ υπογράμμισε ακόμη ότι η χώρα βρίσκεται σε πορεία αναιμικής ανάπτυξης κι επέμεινε για ακόμη μία φορά στην ανάγκη να συνεχιστούν με αποφασιστικότητα οι μεταρρυθμίσεις, οι οποίες όπως είπε, θα βοηθήσουν την ελληνική οικονομία να μπει σε έναν κύκλο δυναμικής και βιώσιμης ανάπτυξης.

LEAVE A REPLY