Να συμμορφωθούν με τη λαϊκή εντολή καλεί τους 300 της Βουλής η...

Να συμμορφωθούν με τη λαϊκή εντολή καλεί τους 300 της Βουλής η Συντονιστική των Παμμακεδονικών Ενώσεων-Νέες ενέργειες μετά τα Συλλαλητήρια για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

947
SHARE

Νέες, δυναμικές και “door to door” ενέργειες στα γραφεία και τα σπίτια των βουλευτών όλων των κομμάτων και κάθε νομού μετά τα δυο μεγάλα Συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ανακοίνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, απαντώντας στην απαξίωσή τους από την Κυβέρνηση και εν γένει από το πολιτικό σύστημα.

“Το πολιτικό σύστημα – τονίζεται στην ανακοίνωση της Συντονιστικής –  δηλώνει πως δεν λαμβάνει υπ’ όψη του τη βούληση του Λαού, που εκφράστηκε καθαρά, μέσα από τα επικά συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να παρακολουθούμε τις ανοησίες της κομματοκρατίας, που πλημμυρίζουν τις οθόνες της τηλεόρασης. Έχουμε πάρει αποφάσεις, που τις ψηφίσαμε στα συλλαλητήρια αυτά, στα γνωστά ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ (τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα) και έχουμε αποφασίσει να τις επιβάλλουμε. Οπότε, προχωρούμε στις επόμενες ενέργειες μας:

Οι βουλευτές κάθε κόμματος, έχουν γραφεία και σπίτια. http://www.hellenicparliament.gr/V…/Ana-Eklogiki-Perifereia/

Καλούμε Συλλόγους, Οργανώσεις και Πολίτες σε κάθε Νομό, να επισκεφτούν (πολλοί μαζί) οργανωμένα και τακτικά, το σπίτι και το γραφείο κάθε βουλευτή, για να του επιδώσουν, ευγενικά, ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ με το οποίο “έκλεισε” το Συλλαλητήριο/Εθνοσυνέλευση των Αθηνών, στις 4/2/18, ζητώντας του να απαντήσει εγγράφως, αν προτίθεται να συμμορφωθεί με τη λαϊκή εντολή ή όχι.

Την επίδοση του Ψηφίσματος σε κάθε βουλευτή, την ανακοινώνουμε στο email του Συντονιστικού (macedoniarally@gmail.com) καθώς θα τηρήσουμε μητρώο επίδοσης και απάντησης των βουλευτών, ώστε να ξέρει όλος ο Λαός ποιος τον λαμβάνει υπ’ όψη και ποιος όχι.  Μπορούμε, να μαγνητοσκοπήσουμε την επίδοση του Ψηφίσματος (και την απάντηση του/της βουλευτή) και να στείλουμε το βίντεο στο ίδιο email”.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Σήμερα, την 4η Φεβρουαρίου 2018, ο Ελληνικός Λαός, ο κατά το Σύνταγμα κυρίαρχος του κράτους και εντολέας της Βουλής και της Κυβέρνησης, συνελθών σε μεγαλειώδη Λαϊκή Εθνοσυνέλευση στην πρωτεύουσα της Ελλάδας Αθήνα, για να αποφασίσει για τη θέση τού έθνους επάνω στο θέμα της εκχώρησης του ονόματος Μακεδονία στη γείτονα χώρα που θέλει να το υφαρπάσει καταπατώντας κάθε ιστορική και λογική τεκμηρίωση της πατρότητας τού μεγάλου αυτού ονόματος του,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΛΕΤΑΙ

προς την, κατά το Σύνταγμα, εντολοδόχο του Βουλή και Κυβέρνηση της Χώρας, να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης τού, από αρχαιοτάτων χρόνων, Ελληνικού ονόματος “Μακεδονία” και των παραγώγων του, που είναι ταυτόσημο με το όνομα “Ελλάς”.

 

Το όνομα αυτό, που είναι η ταυτότητα του έθνους , αποτελεί ταυτόχρονα την ιερά κιβωτό και φορέα των ενδοξότερων σελίδων στην παγκόσμια ιστορία

Η σημερινή, εδώ, Λαϊκή Εθνοσυνέλευση, δηλώνει αποφασισμένη, να το υπερασπισθεί μέχρις εσχάτων, κατά τον Ελληνικό τρόπο, με τον οποίο η Ελλάδα γράφει πάντοτε την ιστορία της.

Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων τού Λαού στην εντολή αυτή του Λαού, θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει τη Δημοκρατία.

Ο Λαός δεν θα μείνει απαθής θεατής. Είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την απόφαση του και την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας που, με το Σύνταγμα, ορίζει ρητά και ξεκάθαρα, ποιος είναι εντολέας και ποιος εντολοδόχος.

Το ψήφισμα, εγκρίθηκε και ψηφίστηκε ομοφώνως από την Ανοικτή Λαϊκή Εθνοσυνέλευση που έλαβε χώρα στην Αθήνα, την 4η Ιανουαρίου 2018.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρ. 2018

LEAVE A REPLY