ΝΔ: Διέγραψε τον Κ. Μίχαλο κάνοντας λόγο για «Δούρειους Ίππους» που δεν...

ΝΔ: Διέγραψε τον Κ. Μίχαλο κάνοντας λόγο για «Δούρειους Ίππους» που δεν χωρούν στο κόμμα!

452
SHARE

Εκτός ΝΔ είναι πλέον ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Ο κ. Μίχαλος πριν από λίγα 24ωρα είχε επικροτήσει τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ είχε ταχθεί υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, κινούμενος ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση με τη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Επιπλέον είχε δηλώσει ότι η εκλογολογία των τελευταίων ημερών δεν βοηθά την ανάπτυξη και την οικονομία, ενώ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ταχθεί σαφώς υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες.

Η διαγραφή του κ. Μίχαλου από την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος το οποίο μάλιστα, στην ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για… Δούρειους Ίππους που δεν χωρούν στο κόμμα της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκτός κόμματος. Την απόφαση έλαβε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε το απόγευμα. Στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν “Δούρειοι Ίπποι”».

Το… τιτίβισμα Αυγενάκη

Για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου έκανε tweet και ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. «Με βάση τον καταστατικά αυτονόητο σεβασμό στις αρχές, τις αξίες &τις βασικές θέσεις της ΝΔ,ο κ. Μίχαλος τέθηκε από σήμερα εκτός κόμματος. Στη ΝΔ δεν χωρούν”Δούρειοι Ίπποι”. Την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουμε πολλά σε συνάντηση με όλα τα στελέχη των Επιμελητηρίων μελών της Παράταξης», έγραψε στο twitter ο κ. Αυγενάκης.

LEAVE A REPLY