«Ντου» του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας

«Ντου» του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας

525
SHARE

«Έφοδο» στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης μέλη του ΠΑΜΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρχικά σήκωσαν τα ρολά προκειμένου να μπουν στην στοά και στη συνέχεια έσπασαν την τζαμαρία του υπουργείου για να εισέλθουν στον χώρο. Ακολούθως ανάρτησαν νέα… επιγραφή στην είσοδο του Υπουργείου, η οποία έγραφε «Υπουργείο Ε.Ε – ΔΝΤ – Εργοδοσίας», αλλά και ένα πανό στην πρόσοψη του υπουργείου που έγραφε «κάτω τα ξερά σας από την απεργία».

Οι διαδηλωτές μπήκαν στο γραφείο της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου σπάζοντας την πόρτα και ζήτησαν να συναντηθούν με την υπουργό. Τελικά τόσο η Έφη Αχτσιόγλου όσο και η Θεανώ Φωτίου συνάντησαν τους εκπροσώπους των σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, αλλά αποχώρησαν λίγο αργότερα προκαλώντας την αγανάκτηση των εκπροσώπων των σωματείων οι οποίοι ζητούσαν την απόσυρση του νέου συνδικαλιστικού νόμου.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια ενάντια στις αλλαγές που επιβάλλει η κυβέρνηση στον τρόπο κήρυξης της απεργίας από τα πρωτοβάθμια σωματεία. Μέλη του ΠΑΜΕ είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, της Ε.Ε και των νέων μέτρων που περικλείονται στο πολυνομοσχέδιο, αλλά και κατά των πλειστηριασμών.

LEAVE A REPLY