Ν. Θεσ/νίκης: Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν διακοπές ρεύματος την Κυριακή

Ν. Θεσ/νίκης: Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν διακοπές ρεύματος την Κυριακή

2510
SHARE
Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη σε Συκιές και Πολίχνη

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα -έως και έξι ώρες- θα μείνουν αύριο, Κυριακή (9/7/17) εκατοντάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε Περαία, Ωραιόκαστρο και Χαλκηδόνα. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις αναμένεται να επηρεαστεί και το δίκτυο ύδρευσης καθώς το ρεύμα θα διακοπεί και σε αντλιοστάσια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) οι διακοπές θα σημειωθούν στις παρακάτω περιοχές ως ακολούθως:

-από 7:00 πμ έως 1:00 μμ στον δήμο Θερμαϊκού (Δ.Δ. Περαίας). Η διακοπή περιλαμβάνει όλη την Άνω Περαία- Δημαρχείο- Εκκλησία- Δημοτικό Γυμναστήριο – Κατασκηνώσεις Θεοδωρίδη – Δημοτ. Αντλιοστάσια κ.λ.π.

-από 8:00 πμ έως 11:00 πμ στον δήμο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στην περιοχή Πενταλόφου. Η διακοπή θα αφορά τη δυτική πλευρά του εν λόγω οικισμού.

-από 8:00 πμ έως 12 το μεσημέρι στον Δήμο Χαλκηδόνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Μεσήμβριας. Χωρίς ρεύμα θα μείνει η νοτιοανατολική πλευρά του οικισμού.

-από 8:00 πμ έως 12 το μεσημέρι στον δήμο Χαλκηδόνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γέφυρας τα αρδευτικά βόρεια του οικισμού, το βουστάσιο Θεοφιλίδη, τα Αρδευτικά Γκάρου, Ζίγρα, Καλιντζόγλου, τα Φ/Β Καραβαλσάμη και δύο κοινοτικά αντλιοστάσια, καθώς και το εργοστάσιο Καϊσίδη.

-από 1:00 μμ έως 2:30 μμ στον δήμο Χαλκηδόνας και συγκεκριμένα περιοχή του αγίου Αθανασίου, το βουστάσιο Στεφανίδη, το αρδευτικό Χουρμουζιάδη, τα  Φ/Β Πεταλά και τα δύο αντλιοστάσια του δήμου Χαλκηδόνας.

LEAVE A REPLY