Ξέφυγε πάλι η Ε. Αυλωνίτου: Χαρακτήρισε π@π@ριά τα όσα είπε ο Κ....

Ξέφυγε πάλι η Ε. Αυλωνίτου: Χαρακτήρισε π@π@ριά τα όσα είπε ο Κ. Μητσοτάκης κι έριξε τις ευθύνες στους… νεκρούς στο Μάτι!

664
SHARE

Για ακόμη μια φορά… ξέφυγε στα τηλεοπτικά «παράθυρα» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου. Αυτή τη φορά εξαπέλυσε πρωτοφανή υβριστική επίθεση σε βάρος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας εκφράσεις… πεζοδρομίου.

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 χαρακτήρισε… π@π@ριά και τεράστιες κοτσάνες τα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για τις ευθύνες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Μάλιστα, στη διάρκεια της δήλωσής της αναφερόμενη στον κ. Μητσοτάκη η Ε. Αυλωνίτου χρησιμοποίησε τη λέξη «ο… άλλος», ενώ επέμεινε στην αρχική της εκτίμηση πως «κάηκε κόσμος στη θάλασσα επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί σωστά»!.

Και ούτε λίγο  ούτε πολύ έριξε την ευθύνη για όσους κάηκαν ή πνίγηκαν μέσα στη θάλασσα μέσα στην οποία είχαν πέσει για να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα: «Έπρεπε να βουτάνε πιο βαθιά για να προστατευθούν από τα αποκαΐδια», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

LEAVE A REPLY