“Ξεκινάμε από την αρχή” υπόσχεται ο Γιάννης Καμαρινός για το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

“Ξεκινάμε από την αρχή” υπόσχεται ο Γιάννης Καμαρινός για το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

1002
SHARE

Τους βασικούς άξονες της πολιτικής του για το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Καμαρινός, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ανακοίνωσης της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού “Ξεκινάμε από την αρχή” που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

“Ο δήμος μας χρειάζεται ανανέωση, οικονομική ανάπτυξη και ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα”, τόνισε ο κ.Καμαρινός και τάχτηκε υπέρ της υιοθέτησης μιας νέας στρατηγικής με σχέδιο και όραμα κοινής αποδοχής.

“Ξεκινάμε από την αρχή και αυτή η αρχή βασίζεται σε δύο κύριους πυλώνες, τον άνθρωπο και το περιβάλλον”, σημείωσε ο κ. Καμαρινός και επισήμανε πως θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα, μεταξύ άλλων, στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην διασφάλιση παροχής παιδείας και στη βελτίωση της καθημερινότητας, με επίλυση του κυκλοφοριακού και της δημιουργίας χώρων στάθμευσης.

Επιπλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου παρουσίασε τους πρώτους 54 υποψήφιους συμβούλους που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

LEAVE A REPLY